Nieuws 2023

 

Mark Franssen heeft een Hoger Beroep aangespannen tegen de (r)overheid wat gepland staat op 16-07-2023

 

Willem-Alexander en Rutte staan beiden aan het hoofd van een criminele organisatie!

De beerput gaat nu geheel open door dit Hoger Beroep en is niet meer te stoppen in Nederland!

Alles komt nu naar buiten toe middels dit artikel en de 3 PDF documenten.

Download de 3 PDF documenten en ga ze in z'n geheel doorlezen!

 

 DOWNLOAD HOGER...2023.PDF

 DOWNLOAD ONTHU...SSEN.PDF

 DOWNLOAD PFIZE...PORT.PDF

 

Pfizer rapport

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2023/05/pfizer-report.pdf

 

De Staat der Nederlanden is een crimineel bedrijf!

Er is duidelijk sprake van belangenverstrengeling en opzettelijke dwaling, dit is op te maken uit de bedrijfsinformatie van de Staat der Nederlanden en het Ministerie van Financiën.

We hebben met criminele bedrijven van doen!

De bevolking heeft geen contracten met deze bedrijven afgesloten, maar wordt als mens gedwongen om garant te staan voor een persoonsvorm waar hij in de creatie geen stem heeft gehad.

Juist omdat het een bedrijf is wat zich bekend maakt als Staat die niet bestaat, is er sprake van een samenzwering tegen de bevolking. Het kiezen van een politieke partij heeft daarom geen enkel effect daar de directeur fake koning Willem-Alexander en bedrijfsleider Mark Rutte met alle politieke partijen samenspannen tegen de bevolking.

Om het democratisch te laten lijken worden eigen agenda en plannen doorgevoerd van het WEF (NWO) onder de noemer parlementaire democratie, wat totaal niets met echte democratie van doen heeft en de wil van de bevolking compleet heeft uitgeschakeld.

 

Het hele systeem wat ons is voorliegt valt onder de categorie Mensenhandel!

 

Weest U zich hier allen bewust van en ga ook onderzoek doen!

Er worden misdaden gepleegd door de (r)overheid tegen de eigen bevolking!

Het hele rechtssysteem zal hervormd moeten gaan worden in Nederland. Dit gaat ook gebeuren middels de Grondwet van de VS uit 1776 van de geallieerden, (de huidige bezetter).

 

Openbaringen van Dr. Greer aan de bevolking!

 

 

 

 

 

REACTIE VAN ROB BREKEL OP DE VERKLARING VAN DEURWAARDER ERIK HAMER IN HET ALGEMEEN DAGBLAD (AD)

24-06-2023

 

Het AD kopte op 17 juni 2023 het volgende: Deurwaarder Erik Hamer neemt geen meubels meer in beslag: 'Voor schuldenaren heel ingrijpend'

Er is reeds een hele grote kentering gaande in onze samenleving!

 

Het AD schreef over deurwaarder Erik Hamer het volgende:

Al ruim dertien jaar is Erik Hamer gerechtsdeurwaarder. Hij treft betalingsregelingen, gaat bij mensen langs om hun zaak of vonnis te bespreken, doet beslagleggingen en huisuitzettingen.

En dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen.

,,Ik ben het vak in gerold", vertelt Hamer die gerechtsdeurwaarder en directeur is bij Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen in Apeldoorn. ,,Ik deed een studie Management, Economie en Recht. Ben als stagiair binnengekomen. Ik wilde meer weten over incasso's en ben blijven plakken.

Gerechtsdeurwaarder Erik Hamer heeft al veel dingen meegemaakt in zijn carrière, maar toen hij aanbelde en vroeg of de persoon die opendeed meneer De Vries was, kreeg zelfs de ervaren deurwaarder een antwoord waarover hij even moest nadenken. ,,Nee, meneer De Vries bestaat niet meer. Ik ben Johannes, mens van vlees en bloed, een soeverein mens.''

Hamer: ,,Het is wel duidelijk dat je het daar aan die deur niet met elkaar eens gaat worden. Dus ik blijf respectvol en vraag of meneer wat dingen op papier kan zetten voor ons.''

 

Zie artikel ► https://www.ad.nl/geld/deurwaarder-erik-neemt-geen-meubels-meer-in-beslag-voor-schuldenaren-heel-ingrijpend~a8a2040f/

 

Source:

 

 

Rechtbank: 'Trustbelastingdienst' hoeft geen miljoenen uit te keren vanwege vermeende geboortetrust

22 februari 2022
 

De bestuursrechter is niet bevoegd om 'kennis te nemen van het beroep' tegen het niet tijdig beslissen van de 'Trustbelastingdienst' op verzoeken om een financiële vergoeding van € 1.500.000 op grond van een geboortetrust. Omdat deze 'dienst' geen bestaand bestuursorgaan is kan de rechter niet oordelen over het handelen ervan, zo stelt Rechtbank Midden-Nederland in deze merkwaardige zaak.

De afgelopen tijd heeft de (echte) Belastingdienst zo’n 7900 brieven ontvangen die waren geadresseerd aan de 'Trustbelastingdienst'. De briefschrijvers verzoeken om uitvoering te geven aan een zogenaamd arrest van de Hoge Raad van de Kinderen. In dat ‘arrest’ staat dat inwoners van Nederland erfgenaam zijn van Nederland als bedrijf en dus recht hebben op een erfenis. Zij claimen dat zij aanspraak kunnen maken op een bedrag van anderhalf miljoen euro per persoon.

Van die duizenden brievenschrijvers hebben zich 11 personen bij de rechtbank Midden-Nederland gemeld omdat de Belastingdienst niet op hun brieven reageert. Zij willen dat de bestuursrechter een oordeel geeft over het niet tijdig beslissen van de Belastingdienst op hun verzoeken. Volgens hen schuilt er achter de Belastingdienst een Trustfonds dat wordt beheerd door de Koning, de vice-president van de Raad van State en de minister-president als CEO van de handelsonderneming Nederland.

Rechtbank gaat niet mee in verhaal

De Trustbelastingdienst is zonder twijfel geen bestaand bestuursorgaan, zo stelt de rechtbank. Ook de zogenoemde Hoge Raad van de Kinderen is een niet bestaand rechterlijk college, en is hoogstens een particulier initiatief. De verzoeken zijn geadresseerd aan een postbusnummer van de Belastingdienst. De rechtbank gaat er daarom van uit dat eisers beoogd hebben om de Belastingdienst aan te schrijven.

De brieven, met een verwijzing naar het ‘arrest’, kunnen niet in verband worden gebracht met aanspraak die de 11 briefschrijvers op grond van het (belasting)recht zouden hebben of in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. De overtuiging van de briefschrijvers dat zij recht hebben op aanspraak van anderhalf miljoen euro omdat ze erfgenaam zijn van Nederland is een verhaal dat de rechtbank niet volgt. Er bestaat geen wettelijke regeling over een geboortetrust, zoals eisers die voor ogen hebben. Zij hebben dus ook geen financiële aanspraak van € 1.500.000 op die geboortetrust en al helemaal niet op een uitkering van de Belastingdienst of enig ander overheidsorgaan.

De uitspraak van Rechtbank Midden-Nederland heeft jurisprudentienummer ECLI:NL:RBMNE:2022:577.

Bron: Rechtbank Midden-Nederland

 

Source:

 

Create Your Own Website With JouwWeb